luni, octombrie 27

full time dreamer

ce-ar fi viata mea daca eu n-as visa? ce fel de om as fi eu daca n-as visa? habar n-am!
nu vad cum altfel as putea fi...asta e natura mea, sa visez cu ochii deschisi, sa-mi alerg imaginatia peste tot ce vad si ce nu vad cu ochii, peste tot ce aud si nu aud cu urechile, peste tot ce simt si, mai degraba, peste tot ce nu simt cu sufletul. acolo unde simturile mele n-au ajuns ori nu ajung eu imi trimit visurile sa vada si sa simta ele pt mine.

asa se face ca azi visam ca prostu' de am ajuns sa rad de mine de cat de tembel pot fi :))
o colega de la serviciu are o fata frumoasa. si interesanta. mi-a tot povestit maicasa despre fata ei pana mi-a trezit interesul si m-a facut sa visez la ea. doar de doua ori m-am vazut cu ea, o data ne-am si vorbit (asta pana s-a bagat mama ei de maicasa intre noi si ne-a intrerupt), dar asta nu m-a impiedicat sa visez la ea. si visez si ma gandesc si-mi imaginez si fac planuri de-mi sta mintea-n loc cand realizez pana unde pot sa ajung. spre exemplu, azi am ajuns sa spun "si-mi fac casa acolo in padure si ma mut cu fata asta". LOL si iarasi LOL, mult lol =))
asta e concluzia la care am ajuns, doar varful aisbergului. mi-e mie lene acum sa scriu toate cele cate am gandit ca sa ajung la concluzia asta...am zis si ca o sa vanda maicasa apartamentul ca sa facem casa, ca mama o sa se mute cu mamaie si vindem si apartamentul nostru ca sa avem si mai multi bani pt casa. imi dau seama acum ca nu m-am gandit unde o sa stea mama ei dupa ce-si vinde apartamentul. lol =))
pana si eu raman prost cand imi dau seama de mine si de visurile mele si de imaginatia mea pana unde pot sa ajunga.

si pt ca pe 23 noiembrie vreau sa ma duc la Madama Butterfly la Opera, ghici cine visez eu ca o sa ma insoteasca?! hahaha :))

4 comentarii:

  1. Stii la ce-ti recomand din tot sufletul sa te duci?
    Pe data de 5 noiembrie, tot la Opera, la o "Dido and Aeneas" a lui Henry Purcell. Ti-am dat si un linkul, in cazul in care nu stii opera (desi ma indoiesc), sa o "gusti". :)

    http://www.youtube.com/watch?v=Svipj7y2qjI

    RăspundețiȘtergere
  2. pe 5 noiembrie eu o sa fiu la serviciu, asa ca n-o sa ma pot deplasa la Opera ca sa degust "Dido and Aeneas".

    sa stii ca nu-s chiar asa de cult, sau de informat intr-ale culturii. asa ca nu stiam de aceasta opera :) deci te poti indoi linistita :P

    la Madame Butterfly vreau sa merg pt ca de mult imi doresc sa vad o opera si pt ca am o oarecare obsesie pt o anumita bucata din M. Butterfly, "Un bel dì vedremo". imi place lirismul tragic al acesteia, e pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne, cat de dulce trebuie sa fii

    nu am putut sa las comment la blogul acela cu cine te-ar iubi....eu cred ca esti tu prea modest....

    ai incredere

    RăspundețiȘtergere
  4. nu sunt deloc dulce don'soara, ca daca eram...de mult ma devorau femeile.
    sunt doar modest, indiferent de sensul cuvantului.

    multam! :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!