duminică, octombrie 19

Bangkok Dangerous (2008)

si pt ca ieri incepusem ziua cu un film de actiune am continuat-o in acelasi spirit, la cinematograf de data asta ca sa vad Bangkok Dangerous (2008).
fata de Wanted, asta e slab. nu e atat de elaborat, e mai simplist, prea plin de clisee, iar Nicolas Cage e prea tragic si arata ca o maimuta cu paru' ala. Bangkok asta e exact la fel ca filmele alea de duzina pe care le facea Van Damme cand era el tanar. diferenta e ca Nicolas Cage nu stie karate si nu e atat de amuzant pe cat era Van Damme, ca la filmele lui mai si radeai printre doua batai, pe cand cu N. Cage te apuca mila si plansu' cand il vezi cat sufera.
el asa nu e un film prost, da' nici nu te simti mai implinit dupa ce il vezi.
i-am dat nota 6!

2 comentarii:

  1. vai, un film mai tampit ca asta n-am mai vazut. pacat ca Nicolas Cage care imi parea un actor ok a facut o asemenea oroare. esti mariminos ca-i dai nota 6.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicolas Cage chiar este un actor bun iar rolul din acest film il interpreteaza destul de bine. felul in care percepi filmul tine si de asteptarile pe care le ai de la el. eu unul stiam ca va fi prost asa ca nu m-am asteptat la cine stie ce. spre exemplu, cand el e cu prietena in parc si ii omoara pe cei doi de le sare sangele pe rochia fetei, am inceput sa rad singur in sala si sa ma minunez de cat de patetica poate sa fie faza. filmu' in sine nu e prost, adica nu are greseli, interpretari proaste si neconcordante logice, doar ca e simplu asa si cu nimic deasupra unor filme de duzina. :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!