joi, septembrie 25

rucsacurile mele ofofofofofofofffff :((

rucsacurile mele nu mai sunt, au ars in flacari, au disparut de pe lumea asta :((
offf...si cat am tinut la ele, si ce mult imi placeau si ce ma mai mandream cu ele cat sunt de faine si de bune...
erau de la Klimm, foarte misto si rezistente. cu ala mare am fost eu la munte in ultimii doi ani iar cu cel mic ma plimbam cu bicicleta si pe unde ma mai duceam eu cate 2-3 zile. de cate ori ma gandeam la echipamentul pe care o sa-l port atunci cand o sa merg cu motocicleta imi imaginam eu asa cum o sa arat cu rucsacul in spinare, ca o sa dea bine pt ca e lunguiet si are forma aerodinamica. tin minte ca p'ala mare l-am aruncat anu' trecut de pe niste stanci, pt ca nu le puteam cobori cu el in spinare, si n-a patit nimic, atat de bun era.
pacat de Klimm ca a inchis productia, ca tare bune rucsacuri producea. acum tre' sa-mi iau de la altii :(

sa le trag la muie alora de la Atlassib, ca intr-un autocar d'al lor si-au gasit sfarsitul. multa muie si multe violuri anale va urez >:)

rucsacurile le-am avut imprumutate mirilor cu ocazia calatoriei facute in Germania. pe la 3 noaptea s-au trezit speriati de tipetele oamenilor care strigau ca autocarul ia foc. si a luat! cu tot cu rucsacurile mele si cu hainele lor in el. norocu' lor ca banii si actele le aveau in borseta si p'aia o tineau la brau. n-a patit nimeni nimic, da' rucsacurile mele...

:((

2 comentarii:

  1. Of, bietul Treişpe... :-(

    Adevarul este că-i groaznic când pierzi ceva de care te-ai "ataşat", fie chiar şi un lucru, cum sunt rucsacurile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. iar eu ma atasez foarte repede de obiecte...

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!