luni, septembrie 8

Non ti muovere (2004)

saptamana trecuta am vazut Non ti muovere (2004), dar am uitat sa si mai scriu despre asta.
filmu' este despre un tip care traieste cu 2 femei, sotia si amanta. ce mi s-a parut mie interesant la tipu' asta e ca depune eforturi ca sa le satisfaca pe amandoua. mai ales cand afla ca sotia e gravida nu-i vine sa mai renunte la niciuna dintre ele, nici la cea pe care o iubeste nici la cea care-i va face un copil.
filmul e o drama si ca orice drama te pune pe ganduri si te intristeaza intr-o oarecare masura. iar filmul asta e o buna drama, bine regizata si jucata.
i-am dat nota 8!

6 comentarii:

  1. ma da tu dai la ceva nota 10? ca asta e de 10, am zis.

    esti culmea! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. desi este un film bine facut in care Penelope Cruz joaca exceptional, i-am dat 8 pt ca: nu mi-a lasat niciun feeling anume si nu pot vorbi despre el la modul subiectiv, adica nu ma pot implica afectiv in acest film.
    mai mult d'asta i-am dat 8, ca el asa merita 9 clar!
    am zis! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. eh, n-ai trait tu povesti destule, de aia nu ti-a lasat feeling. da' mai bine sa nu le traiesti pe alea, ca-s blestemate. :D

    bine, 9 sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  4. off...in sf pot sati dau comentariu,ca am mai incercat la alte articole si na mers:|...stii defabt nam vzt filmu si poate o sal iau sa ma uit dar vroiam sati zic...ca mi se pare ca pui mult la suflet (ma refer la articolele despre ea,cand vorbesti despre ea) stii ai grija sa nu suferi:D...defabt vreau sati zic asta ptr e nasol rau sa suferi dupa persoana iubita stiind ca ea nuti prea da atentie(nu stiu daca asta e si in cazul tau:|)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc pt sfaturi vic. sa cresti mare si sa n-ai parte de chestii d'astea.

    iar daca ar fi sa nu mai pun la suflet inseamna ca degeaba as mai trai, intelegi tu?

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!