duminică, septembrie 7

io, pasare de noapte?

in Regie fiind si aflandu-ma in fata unui club care la intrare are doua custi in care dansau doua gagici, mi-am dat seama ca eu nu sunt facut pt viata de noapte.
mi s-a facut o asemenea mila de fetele alea cum stateau ele acolo sus si dadeau din fund incercand sa anime atmosfera si sa aduca clienti in clubul lor gol, incat cred ca mai mult as plange decat sa ma distrez noaptea in club. bine...e mult spus "as plange", dar as sta asa sucarit si m-as gandi la soarta bietelor fete, ca eu sunt mai milos din fire si ma impresioneaza oamenii care sufera si care sunt exploatati.
evident ca dupa niste beri as uita de mila si nu mi-as dori decat sa fiu cu ele acolo sus sa le tin companie. yeah baby yeah, let me show you my modjo :))

interesanta a fost replica lu' C cand i-am spus ca mi s-a facut mila de fetele alea. "alea sunt niste animale. ca daca erau oameni, gandeau. cum nu gandesc si stau acolo inseamna ca sunt animale". e deprimant sa vezi cum niste oameni, semeni d'ai tai, stau cocotati in custi si se scalambaie ca maimutele iar la vederea bananelor nu-si mai incap in piele de bucurie, ca haine si-asa nu prea au pe ele.

io nu's facut pt viata asta de noapte pe care o traiesc majoritatea oamenilor. mie imi place sa stau linistit, sa vorbesc cu lumea, sa fie muzica in surdina, sa ma lafai pe scaun si sa descopar enigmele Universului in sticlele cu bere. si eventual sa mananc space cookies :)) uite d'aia am eu prea multe degete la maini ca sa enumar serile pe care mi le-am petrecut in discoteci.

...mai ales ca femeia nu ti-o cauti la lumina lumanarii.

2 comentarii:

  1. Cruda asemanarea animatoarelor din custi cu maimutele. Dar foarte ilarara! (5 minutes laugh)

    RăspundețiȘtergere
  2. io zic chiar ca e reala comparatia si deloc cruda. asta am vazut, doua maimute ce se scalambaiau pt banane :D

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!