vineri, august 29

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

o chestie interesanta de care mi-am dat seama acum e ca in Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) nu apare niciun personaj feminin. adica nicio actrita nu figureaza pe statul de plata. probabil ca or fi vreo 2 femei prin tot filmu' asta, dar prezenta lor e nesemnificativa din moment ce nu le-am observat.
si asta pt ca filmu' asta e genu' ala "for guys only". Lock, Stock and Two Smoking Barrels e un bad ass movie in care toti sunt smecheri, toti sunt duri, toti stiu sa bata, toti trag cu arma. nu e neaparat un film violent, doar ca are parte de multe crime, dar care pt ca se intampla in moduri care mai de care mai amuzante iti atenueaza senzatia aia de dezgust si frica pe care o ai atunci cand vezi ca se impusca aia p'acolo. per ansamblu filmu' asta e mai mult o maiestrie regizorala decat una actoriceasca. adica Guy Ritchie e cel care merita laudele pt acest film si nu actorii care parca au fost marionete conduse de acesta asa cum a crezut el mai bine. a reusit astfel sa scoata un film violent, amuzant si hilar cum nu prea vezi la toata lumea.
i-am dat nota 8!

3 comentarii:

  1. MI-a placut foarte mult filmul asta. Desi n-am avut curiozitatea sa intru inca pe IMDB, stiu sigur ca in film apare o fata.
    Mai exact, duduita respectiva este tot timpului high si se gaseste in casa celor ce cresteau weed. Are un singur moment de luciditate, in care face ravagii cu o arma super-fioroasa (nu le am cu armele).
    Iar Guy Ritchie o fi el un om mare, dar eu cel putin nu pot sa trec cu vedea peste actori. ;-)
    Oricum, un film bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, ai dreptate. uitasem de gagica aia high care trage ca proasta cu mitraliera si nu omoara pe nimeni :D

    era frumos sa nu fii aparut nici o gagica in film :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum se poate trece repede cu vederea peste ea. Uneori nici nu o vezi :))

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!