vineri, iunie 27

barbatii ca masinile

ma gandeam azi, in timp ce ma chinuiam sa dansez, ca femeile isi aleg barbatii la fel ca si cum ar alege o masina: sa fie frumoasa, sa se miste bine si sa aiba cat mai multe dotari...adica sa fie full options.
barbatul, cand se duce sa-si ia masina, se uita mai intai la motor, adica la inima masinii. pt el important e sa functioneze cum trebuie, sa mearga motorul, ca dotarile optionale i le pune el si mai tarziu.

dotarile astea full options au menirea de a face cat mai lejera si confortabila interactiunea femeii cu masina. de aceea ea si le alege din start, inca de cand si-o cumpara, poate chiar in detrimentul motorului si a intregului sistem care pune masina in miscare.
barbatul, fire mai practica, se gandeste ca poate sa adauge si mai tarziu anumite dotari. important pt el e sa ia de la bun inceput o masina care sa mearga bine si cu care sa nu aiba probleme.

ideea e ca pt femeie important e pachetul de optiuni cu care vine echipata masina, pe cand pt barbat important e motorul masinii si felul in care aceasta se comporta in trafic.

2 comentarii:

  1. O nimerişi! Femeile reacţionează mai bine la argumente afective, bărbaţii la argumente raţionale. Dar, de obicei, femeile sunt jumătatea raţională a cuplurilor. Şi noi tot le iubim...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai si tu dreptatea ta, dar nu la asta ma refeream ;)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!