duminică, martie 1

I still haz it

fleica de porc este noua mea pasiune, noua mea dragoste culinara! :D
am gatit mai devreme o fleica...mmm si acum salivez cand ma gandesc la ea. am cumparat o bucata maricica si destul de bine portionata, destula carne si suficienta grasime. am taiat-o felii subtiri, am intins-o cu ciocanul de batut carnea si apoi am condimentat-o. in mod sigur aici a stat tot secretul pregatirii ei, ca sa prajesti o carne in tigaia de teflon nu-i cine stie ce. am pus menta, cimbru, piper macinat si oleaca de oregano. am vrut sa pun si busuioc, dar aroma lui mi s-a parut prea puternica pt aceasta carne. am adulmecat si am gustat condimentele inainte pt a fi sigur ca le potrivesc cum trebuie. fleica este totusi dulce la gust si, in ciuda grasimii, imi pare o mancare usoara. este moale, gustoasa si chiar daca e prea bine facuta, ea tot e delicioasa. in combinatie cu menta si celelalte condimente a fost excelenta :)

mancarea condimentata cu gust e precum o femeie frumoasa in lenjerie sexy, apetisanta si delicioasa :D

4 comentarii:

  1. ai vrut sa zici "I still have it" ? ca io nu pricep :(

    RăspundețiȘtergere
  2. da, "I still have it", dar mai nou asa se zice "I haz it". e mai smechereste asa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. acum, mai nou, o sa ne spui ca ai si veleitati de bucatar...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. mie asa imi place sa cred :P
    cel putin imi place sa mananc si sa experimentez cat mai multe feluri de mancare :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!